2022. 12. 05. Hétfő Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Interpellációk

Következik:

Azonnali kérdések 16:05

Külföld

Már Szlovákiában is oltanak az orosz szputnyik vakcinával

Már Szlovákiában is oltanak az orosz Szputnyik V vakcinával. A pozsonyi egészségügyi hatóság kezdetben a 16–60 éves korosztály számára engedélyezi a vakcina használatát, az idősebbek csak később következnek majd. Alkalmazását az tette lehetővé, hogy az orosz vakcinagyártó megküldte a szlovák egészségügyi minisztériumnak az oltóanyag frissített használati utasítását. A Szputnyik beszerzésében magyar segítséget kapott Szlovákia, később pedig magyar laboratóriumban vizsgálták be az orosz oltóanyagot. Beszerzése ennek ellenére belpolitikai válságot okozott, ami miniszterelnöki székébe került a vásárlást kezdeményező Igor Matovic-nak.

  • Már Szlovákiában is oltanak az orosz szputnyik vakcinával

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!