2022. 08. 10. Szerda Lőrinc napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Már Szlovákiában is oltanak az orosz szputnyik vakcinával

Már Szlovákiában is oltanak az orosz Szputnyik V vakcinával. A pozsonyi egészségügyi hatóság kezdetben a 16–60 éves korosztály számára engedélyezi a vakcina használatát, az idősebbek csak később következnek majd. Alkalmazását az tette lehetővé, hogy az orosz vakcinagyártó megküldte a szlovák egészségügyi minisztériumnak az oltóanyag frissített használati utasítását. A Szputnyik beszerzésében magyar segítséget kapott Szlovákia, később pedig magyar laboratóriumban vizsgálták be az orosz oltóanyagot. Beszerzése ennek ellenére belpolitikai válságot okozott, ami miniszterelnöki székébe került a vásárlást kezdeményező Igor Matovic-nak.

  • Már Szlovákiában is oltanak az orosz szputnyik vakcinával

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!