2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Magyar kozmetikus vesztette életet a szalon felrobbantásakor

Hír TV

2018. május 17., csütörtök 12:11, frissítve: csütörtök 20:15

Minden jel szerint felrobbantották egy magyar kozmetikusnő szalonját Kaliforniában. Az amerikai hatóságok még vizsgálják, mi okozta a detonációt, és a nő halálát.

Nem sok maradt a Magyar Kozmetika nevű szalonból a robbanás után a kaliforniai Aliso Viejo kisvárosban. Itt dolgozott az a magyar kozmetikus, aki meghalt a detonációban.

„Az áldozat állapota miatt az a megyei orvosszakértők az azonosításán dolgoznak. De a nyomozás alapján szerintünk az áldozat Krajnyák Ildikó, Trabuco Canyonból” – erősítette meg Don Barnes, Orange megye seriffhelyettese.

A kozmetikus 12 éve élt ebben a városban, a robbanás pillanatában is épp dolgozott. A robbanás ereje akkora volt, hogy az emeletes épület más helyiségeiben és a szomszédos házakban is kár keletkezett.

A rendőrség kizárta, hogy baleset történt volna, de hivatalosan még nem mondták ki, hogy merénylet történt. „Egy női áldozatot ölt meg az üzletben történt robbanás. Az összegyűjtött bizonyítékok alapján szerintünk a robbantást olyan anyagok okozták, amelyet nem használnának egy kozmetikai szalonban. Jelen pillanatban nem hinnénk, hogy baleset történt” – tette hozzá a seriffhelyettes.

Az amerikai hatóságok azt vizsgálják, hogyan került a szerkezet a szalonba. A postaszolgálat azt közölte, hogy nem kézbesített a kozmetika címére semmilyen csomagot. A robbanásban a szalon több vendége is megsebesült. Egyikük sincs életveszélyes állapotban.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!