2021. 12. 01. Szerda Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Magas az átoltottság Norvégiában, az oltatlanok fele bevándorló

Elérte az koronavírus elleni olthatóság plafonját Norvégia, gyakorlatilag leállt a vakcináció az országban. A Népegészségügyi Hivatal helyettes vezetője szerint a hivatal nem mondott le arról, hogy megszólítsa az oltatlanokat, különösen Osloban, egyes negyedekben tartja ezt fontosnak. A norvég születésű felnőtt lakosság közel egésze felvette már az oltást, 91 százalékuk teljes védettséget élvez, míg a külföldi születésű lakosok 47 százaléka egyelőre oltatlan.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A CNN-nek adott interjút Szijjártó Péter

Három kérdés, három hamis állítás, ez a balliberális sajtó egyenlete – így jellemezte Szijjártó Péter azt az interjút, amit az amerikai CNN csatorna készített vele.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!