2021. 11. 27. Szombat Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

StartStop

Következik:

Hírek 13:00

Külföld

M. Richárd 7,5 millió fejében szabadon mozoghat

7 és fél millió forintos óvadékot állapított meg és enyhébb bűnügyi felügyeletet rendelt el a Budai Központi Kerületi bíróság a Dózsa György úti, két ember halálát okozó baleset gyanúsítottja, M. Richárd ügyében.

Amennyiben a végzés jogerőssé válik, az óvadékot 3 hónapon belül lehet befizetni, azután pedig a gyanúsítottnak ugyan nyomkövetőt kell viselnie, de Budapesten és Pest megyében mozoghat.

M. Richárd védője ennél kisebb, 5 millió forintos óvadék megállapítását kérte, amit szerinte védence baráti kölcsönökből tudna fedezni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Ötven felett az orosz bányabaleset áldozatainak száma

A csütörtöki tragédiát az okozta, hogy lángra kapott a szénpor, ami metán-robbanáshoz vezetett. 2021. november 26.

Tájékoztatási kampányt indít az RMDSZ

Regisztrációs kampányt is indítanak, hogy mindenki leadhassa szavazatát a tavaszi választásokon, azok is, akik nehezebben boldogulnak a számítógépes felületeken. 2021. november 26.

Gyorsan terjedő új variáns jelent meg a dél-afrikai köztársaságban

A britek és hollandok mellett, Izrael is azonnali hatállyal vörös listára helyezte, és utazási tilalmat rendelt el több afrikai országgal szemben, a koronavírus új variánsa miatt. 2021. november 26.

Legfrisebb híreink

Keleten és nyugaton is havazott

Kékestetőn és Sopron térségében is esett, és meg is maradt a hó, de várhatóan olvadni fog - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat szombati adataiból.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!