2021. 12. 09. Csütörtök Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hírek 10:00

Külföld

Lopakodó hatáskörbővítésre törekszik az Európai Unió

Az uniós intézményeknek semmi keresnivalójuk azokban az ügyekben, amelyeket a nemzeti parlamentek nem adtak át Brüsszelnek. Ezt mondta a kétnapos EU-csúcsra érkező Orbán Viktor miniszterelnök. A kormányfő szerint pont emiatt zajlik boszorkányüldözés a lengyelek ellen. Ők ugyanis egyes kérdésekben a nemzeti jogot helyezik előtérbe. Orbán Viktor úgy fogalmazott, a lopakodó hatáskörbővítésnek megálljt kell parancsolni. Az energetikai kérdések kapcsán a kormányfő azt mondta, a Bizottság szétveri az európai gazdaságot.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Közlekedésbiztonsági tanösvény Miskolcon

Az állatkert lehetőséget biztosít a növény és állatvilág megismeréséhez, ugyanakkor a kialakított közlekedési útvonal lehetővé teszi a közlekedés szabályainak megismerését.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!