2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - A kenguru

Következik:

Híradó 18:30

Külföld

Londont bombáznák először az oroszok, ha kitörne a világháború

Amennyiben kitörne a harmadik világháború, az orosz rakéták első stratégiai célpontja London lenne − ecsetelte az orosz állami televízióban Vlagyimir Putyin orosz elnök közeli szövetségese, Andrej Guruljov.

  • Londont bombáznák először az oroszok, ha kitörne a világháború

A moszkvai védelmi bizottságban helyet foglaló parlamenti képviselő többek közt egy balti országok elleni teljes körű invázióról is beszélt az interjúban. Guruljov − aki korábban katonai vezetői pozíciót is betöltött az orosz hadseregben − szerint az első légi hadművelet során megsemmisítenék a NATO-országok összes űrműholdját, ezután kiiktatnák a védelmi szövetség légvédelmét, „mindenhol, száz százalékban”. 

Senkit nem fog érdekelni, hogy amerikaiak vagy britek, ebben az esetben mindenkire NATO-országként tekintünk

− fogalmazott Guruljov, hozzátéve, szerinte teljesen világos, hogy a világot érő fenyegetés az angolszász népektől érkezik. 

A politikus elmondta, szerinte az invázió az egyetlen módja annak, hogy megakadályozzák Kalinyingrád nyugati blokádját.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!