2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 20:30

Külföld

Lemondana Zelenszkij Ukrajna NATO-tagságáról a tűzszünetért cserébe

Kompromisszumot kötne Ukrajna NATO-tagságával kapcsolatban az ország elnöke.

  • Lemondana Zelenszkij Ukrajna NATO-tagságáról a tűzszünetért cserébe

Volodimir Zelenszkij ismét személyes találkozót sürgetett Vlagyimir Putyin orosz államfővel. Az ukrán elnök tűzszünetet szeretne elérni, és hajlandó lenne megadni Oroszország egyik követelését, miszerint Ukrajna lemondana arról, hogy csatlakozzon a jövőben a NATO-hoz. Zelenszkij szerint ez mind a Nyugat, mind Ukrajna, mind Oroszország számára megfelelő kompromisszum lenne. Zelenszkij felvetésére Moszkva egyelőre nem reagált.

 

Virtuálisan Zelenszkij is részt vesz a NATO-csúcson 

Videókapcsolaton keresztül vesz részt a csütörtöki rendkívüli NATO-csúcstalálkozón az ukrán elnök. A katonai tömb tagországainak vezetői mérlegelni fogják, mit tehetnek még annak érdekében, hogy segítséget nyújtsanak Ukrajnának. A szervezet már eddig is jelentős mennyiségű alapvető katonai felszerelést biztosított a háború sújtotta országnak. Az amerikai elnök nemzetbiztonsági tanácsadója szerint Brüsszelben a NATO, valamint a G7-ek és az Európai Unió csúcstalálkozóján a nyugati szövetségesek új szankciókat fognak bejelenteni Oroszország ellen.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!