2022. 10. 03. Hétfő Helga napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Külföld

Lemond az amerikai egészségügyi miniszter a Capitolium elleni támadás miatt.

Lemond az amerikai egészségügyi miniszter a Capitolium elleni támadás miatt. Alex Azar Donald Trump leköszönő amerikai elnöknek címzett levelében azt írta a múlt heti ostrom a demokrácia és a békés hatalomátadás gyakorlata elleni erőszakos akció volt. A tárcavezető méltatta a Trump-kormányzat eredményeit, köztük a koronavírus elleni oltóanyag gyors kifejlesztését is. Január 6-án este több százan törtek be a világ egyik legjobban védett objektumába. Öten haltak meg az erőszakban, köztük a capitoliumi rendőrség egyik tagja. A nyomozó hatóságok eddig mintegy 170 ember ellen indítottak eljárást a zavargások miatt.

  • Lemond az amerikai egészségügyi miniszter a Capitolium elleni támadás miatt.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!