2022. 09. 27. Kedd Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:10

Külföld

Lazítanak a környezetvédelmi szabályokon a francia atomerőművek

A párizsi kormány öt olyan létesítményt hatalmazott fel, hogy az előírtnál melegebb vizet engedjen vissza a természetbe, a szokatlanul forró időjárás miatt; még akkor is, ha ennek a környező állat- és növényvilágra nézve negatív hatásai lesznek. A rendelkezés előreláthatóan szeptember 11-ig lesz érvényben. A Le Figaro nevű lap ír arról, hogy az atomerőműveknek ellenkező esetben le kellene állniuk vagy csökkenteniük kellene a termelésüket. Márpedig a kialakult energiahiány miatt Franciaországnak minden eddiginél nagyobb szüksége van az atomerőművek által előállított energiára annak érdekében, hogy biztosítani tudják az ősszel és a télen az ország villamosenergia-ellátását.

  • Lazítanak a környezetvédelmi szabályokon a francia atomerőművek

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!