2021. 09. 23. Csütörtök Tekla napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Külföld

Lakhelyelhagyási tilalom Portugáliában, további szigorítások Angliában

Portugáliában szigorítják az óvintézkedéseket a nemzeti ünnepek közeledtével. A dél-európai országban lakhelyelhagyási tilalmat vezetnek be november 27. éjjel 11 órától december 2. hajnali öt óráig. Szlovéniában szinte teljesen leállt az élet. Minden összejövetel tilos. Éjszakai kijárási és napközbeni lakhelyelhagyási tilalom van érvényben, és továbbra is kötelező a maszk viselése mindenhol. Szigorítanak a britek, hogy karácsonyra enyhíthessenek. Angliában megerősített többfokozatú készenléti rendszert vezetnek be. A korlátozás részleteit várhatóan ma este ismerteti a kormányfő.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Litván kibervédelem: Ne használjanak kínai okostelefonokat az emberek

Az a probléma a kínai telefonokkal, hogy egyes kifejezésekre blokkolja a keresését, így cenzúrázzák a látható internet tartalmat. 2021. szeptember 22.

Máris távozhat a börtönből a 2017-es barcelonai terrortámadás egyik elkövetője

A négy évvel ezelőtt elkövetett terrortámadásban 16-an haltak meg, és több mint százan megsebesültek. 2021. szeptember 22.

Kevés bevándorló veszi fel a koronavírus elleni oltást Belgiumban

A Híradót Zöldhegyi Katalin tudósította Molenbeekből. 2021. szeptember 22.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!