2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 20:00

Külföld

Közös nyilatkozattal zárult az európai konzervatívok csúcsa

Közös nyilatkozattal zárult az európai konzervatívok csúcsa. Tizenkét európai párt vezetője gyűlt össze Varsóban, hogy egyeztessen az Európai Unió jövőjéről, és a jobboldal jövőbeni szorosabb együttműködéséről. A konzervatív vezetők, köztük Orbán Viktor miniszterelnök, Marine Le Pen, a francia Nemzeti Tömörülés elnök-jelöltje, valamint Santiago Abascal, a spanyol Vox elnöke is részt vett. A politikusok a dokumentumban rögzítették: az Európai Unió szabad és egyenlő nemzet-államokból áll, amelyeket számos szoros együttműködési terület köt össze. A konzervatív politikusok egyetértettek abban, hogy csak egy ilyen modellel menthető meg a közösség a további válságoktól.

  • Közös nyilatkozattal zárult az európai konzervatívok csúcsa

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!