2022. 01. 19. Szerda Sára, Márió napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 21:00

Külföld

Koronavírusos a svéd miniszterelnök

Pozitív lett Magdalena Andersson svéd miniszterelnök koronavírus-tesztje. A kormányfő szóvivője szerint a politikus jól érzi magát és házi karanténból folytatja munkáját. Év elején a svéd királyi pár is elkapta a vírus, a múlt héten pedig Viktória trónörökös is megfertőződött. A baltimore-i John Hopkins Egyetem összesítése szerint a skandináv országban a járvány kezdete óta több mint másfél millióan kapták el a vírust és a 15 ezret is meghaladja az elhunytak száma. Az egészségügyi hatóságok a hó végére várják a tetőzést az országban.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Állati hírek a világból

Különleges szertartásokkal készültek Szent Antal, azaz az állatok védőszentjének ünnepére a világban. Mexikóvárosban a templomba vitték kiskedvenceiket az emberek, egy spanyol kis faluban pedig tűzet ugrottak át a lovasok lovaikkal.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!