2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Kizuhantak a diákok a partikamionból

Húsz diák zuhant ki egy kamionból Székelyudvarhelyen. A fiatalok a helyi diáknapok szervezésében indultak városjáró túrára.

A kocsi platóján több mint 50 diák táncolt, amikor a kamion mellvédje kitörött. A fiatalok közül 20-an az úttestre zuhantak. 10 diákot a városi kórházba szállítottak, közülük két fiatalt agyrázkódás, illetve gerinczúzódás gyanújával.

A rendőrség elsődleges adatai szerint a balesetet az okozhatta, hogy a sofőr túl hirtelen vette be a kanyart, ezért a fiatalok a mellvédnek szorultak, ami nem bírta a terhelést. A felvonulást egyébként a rendőrség nem engedélyezte, ezért bűnügyi eljárás indul az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!