2022. 09. 27. Kedd Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:10

Külföld

Kitiltanák az oroszokat Európából

,,Európa meglátogatása kiváltság, nem pedig emberi jog" - írta Twitteren az észt miniszterelnök. Észtország és Finnország vezetői azzal a kéréssel fordultak az Európai Unió tagországaihoz, hogy függesszék fel a turista-vízum kiadását az orosz állampolgároknak. A két ország kormányfői így büntetnék meg Oroszországot az ukrajnai háború miatt. Az unió az első moszkvai támadásokat követően már betiltotta Moszkvából az EU-ba érkező légi közlekedést, azonban szárazföldön továbbra is beutazhatnak a térségbe. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a The Washington Postnak adott hétfői interjújában szintén az orosz állampolgárok nemzetközi utazási tilalmát követelte, ami felháborodást váltott ki Moszkvában.

  • Kitiltanák az oroszokat Európából

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!