2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Sajtóklub 14:05

Külföld

Kínzásokról számolt be egy elmenekült ukrán férfi

Három napon keresztül kínoztak egy ukrán lakost az orosz katonák. A 45 éves férfi a Guardiannek számolt be a szörnyű eseményekről. Petro Titenko-t a kijárási tilalom megszegése miatt fogták el az orosz és csecsen harcosok. A férfi a bátyja keresésére indult a Kijev környékén található Borogyanka településen, amikor elkapták. A katonák kémkedéssel vádolták, ezért egy közeli erdőbe vitték, ahol többféle módszerrel kínozták, majd éjszakára kint hagyták a hidegben. Másnap hamis információkkal próbálta menteni életét az ukrán csapatok hollétéről. A férfit ezután két napig különböző épületekbe szállították, ahol több fogollyal együtt tovább kínozták. Végül mindannyiukat elengedték, a férfi ezt követően menekült el a családjával.

  • Kínzásokról számolt be egy elmenekült ukrán férfi

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!