2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Külföld

Kínát bírálta az amerikai elnök

Az amerikai elnök szerint következményei lesznek, ha Kína támogatást nyújt Oroszországnak az Ukrajna elleni háborúban.

  • Kínát bírálta az amerikai elnök

Joe Biden 2 órán keresztül egyeztetett telefonon Hszi Csin-ping államfővel, de a beszélgetés részleteiről nem közöltek információkat, így azt sem lehet tudni, mivel fenyegette meg Washington Pekinget.

A Fehér Ház szerint Kína katonai felszerelésekkel akarja segíteni a Föderációt. Az Egyesült Államok hivatalos álláspontja az, hogy Peking gyakoroljon nyomást Moszkvára. A Kreml többször is jelezte, nem kért katonai segítséget Kínától, és dezinformációnak nevezte az erről szóló híreket.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!