2022. 08. 15. Hétfő Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Akik túlélték

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Külföld

Kína megkezdte állampolgárai kimenekítését Ukrajnából

Minden konstruktív nemzetközi kezdeményezést támogat Kína az ukrajnai helyzet politikai megoldása érdekében - közölte a kínai külügyminiszter ukrán kollégájával. Vang Ji hangsúlyozta, kiállnak az ország szuverenitása és területi egysége mellett és kiemelték, hogy egy ország biztonságát semmi esetre sem szabad egy másik biztonságának kárára szavatolni. A kínai nagykövetség hétfőn közölte, hogy megkezdték a több mint ezer kínai állampolgár, köztük diákok kimenekítését Ukrajnából. Jelentésük szerint körülbelül 100 diák már épségben megérkezett Moldovába.

  • Kína megkezdte állampolgárai kimenekítését Ukrajnából

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!