2022. 10. 04. Kedd Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:10

Külföld

Kilenc gyermek vesztette életét egy balesetben

Tíz ember, köztük kilenc gyerek és egy férfi vesztette életét egy közlekedési balesetben az Egyesült Államokban. A tragédia a 65-ös számú autópályán történt Alabamában. Az esős úton 17 személyautó és egy busz rohant egymásba. A busz kigyulladt, a sofőr pedig képtelen volt kimenteni a bent rekedt 8 gyereket. Az áldozatok többsége egy gyermekotthon lakója volt. A balesetben elhunyt egy 24 éves férfi és 9 hónapos gyermeke is. A rendőrség szerint a szerencsétlenség a napok óta tartó esőzések miatt következett be. A vizes úton a sofőrök elvesztették az irányítást az autók felett.

  • Kilenc gyermek vesztette életét egy balesetben

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!