2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Külföld

Kijev: Hosszú háborúra készülnek az oroszok

Oroszország a háború elnyújtására készül az ukrán hadügy szerint, ugyanis a gyors háború már lehetetlen. Eközben a Kreml azt nyilatkozta, hogy az Egyesült Államok is a háborúba sodródhat, ha elküldi Ukrajnába a Patriot-rakétákat. Vlagyimir Putyin pedig elmondta, Oroszország az ázsiai gázszállítmányok növelésével ellensúlyozza majd a nyugati szankciókat.

  • Kijev: Hosszú háborúra készülnek az oroszok

Hosszú háborúra készül Oroszország -legalábbis az ukrán hadsereg szerint. Egy kijevi dandártábornok azt mondta, a teljes tűzszünet csak akkor valósulhat meg, ha már egyetlen orosz katona sincs Ukrajna területén.

Közben a Föderáció Washingtont kritizálta élesen amiért az szerinte arra készül, hogy Patriot rendszereket küldjön Ukrajnába. Moszkva úgy gondolja az Egyesült Államok ezzel a lépéssel hadviselő félként jelenhet meg a háborúban.

Vlagyimir Putyin pedig arról beszélt: a nyugati szankciókat úgy fogja ellensúlyozni, hogy jelentősen növelik a nem-Uniós államokba szállított gáz mennyiségét.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kiújultak a harcok Gázában, a túszok újabb csoportja szabadult + videó

Kiújultak a harcok Gázában, a túszok újabb csoportja szabadult + videó

Izrael újraindította a harcot a Hamász ellen a Gázai övezetben. A zsidó állam katonasága azt állítja, hogy a Hamász megsértette a tűzszünetet és izraeli területre lőtt rakétát. Mindezt megelőzte, hogy az éjszaka lezajlott az utolsó csere. A Hamász elengedett 8 izraeli túszt, Jeruzsálem pedig 30 bebörtönzött palesztint.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Politico: a szankciók elhibázottak

Politico: a szankciók elhibázottak

A Politico hasábjain elemzi az orosz–ukrán háborút Andreas Umland, a Svéd Nemzetközi Ügyek Intézete Stockholmi Kelet-európai Tanulmányok Központjának elemzője, aki szerint a Nyugat nem elég határozott Oroszországgal szemben.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!