2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Külföld

Kibertámadások érték az orosz kormányzati választási oldalt

Leadta a szavazatát Vlagyimir Putyin a parlamenti és regionális választáson. Az orosz elnök online szavazott, mivel hivatalában többen is elkapták a koronavírust, ezért ő önkéntes karanténba vonult. A várakozások szerint az elnököt támogató Egységes Oroszország párt nyeri a legtöbb szavazatot, a voksok mintegy 40 %-ával. A hatalom irányában lojális kommunisták mintegy 20, a liberális demokraták pedig 10%-ra számíthatnak. Közben az országos választási bizottság elnöke bejelentette. hogy a voksolást lebonyolító kormányzati oldalt külföldről kibertámadások érték. Közlése szerint a legtöbb támadás az Egyesült Államokból és Németországból indult.

  • Kibertámadások érték az orosz kormányzati választási oldalt

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!