2021. 10. 24. Vasárnap Salamon napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Svenk 15:30

Külföld

Kibertámadások érték az orosz kormányzati választási oldalt

Leadta a szavazatát Vlagyimir Putyin a parlamenti és regionális választáson. Az orosz elnök online szavazott, mivel hivatalában többen is elkapták a koronavírust, ezért ő önkéntes karanténba vonult. A várakozások szerint az elnököt támogató Egységes Oroszország párt nyeri a legtöbb szavazatot, a voksok mintegy 40 %-ával. A hatalom irányában lojális kommunisták mintegy 20, a liberális demokraták pedig 10%-ra számíthatnak. Közben az országos választási bizottság elnöke bejelentette. hogy a voksolást lebonyolító kormányzati oldalt külföldről kibertámadások érték. Közlése szerint a legtöbb támadás az Egyesült Államokból és Németországból indult.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Megerősítik a német-lengyel határ ellenőrzését az illegális bevándorlás miatt

A schengeni övezet külső határain továbbra sem valósul meg a megfelelő védelem. 2021. október 24.

Gyorsul a járvány terjedése Nyugat-Európában

Ausztriában várhatóan karantén vár azokra, akik nem oltatták be magukat koronavírus elleni vakcinával. 2021. október 24.

Mérgező gáz szivárog egy kigyulladt teherhajó tartályaiból Kanada partjainál

Lángokban áll egy teherhajó Kanada délnyugati partjainál. 2021. október 24.

Legfrisebb híreink

Szemét gyulladt ki a lakásban, menekültek a lakók

Felhalmozott hulladék égett tegnap Budapesten a VIII. kerületben, egy Bezerédi utcai lakásban. A tűz miatt harmincöt ember volt kénytelen egy időre elhagyni otthonát. A fővárosi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!