2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Karácsony Gergely is részt vesz a klímacsúcson

Karácsony Gergely is részt vesz a glasgowi klímacsúcson. A főpolgármester két napot tölt a pénteken záruló eseményen. Az ENSZ 26. éghajlatváltozási konferenciáján mintegy 200 ország képviselteti magát. A politikusok több mint 400 magánrepülőgéppel érkeztek, miközben a találkozó egyik fő témája éppen a fosszilis üzemanyagok használatának csökkentése. A világ vezetői ráadásul több alkalommal el is aludtak, köztük a házigazda, a brit miniszterelnök, Boris Johnson és az amerikai elnök, Joe Biden is elbóbiskolt a tárgyalás alatt.

  • Karácsony Gergely is részt vesz a klímacsúcson

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!