2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Olimpiai álom Erdélyben 11:00

Külföld

Jogi eljárás indulhat Magyarországgal szemben a pedofilellenes törvény miatt

Beszállt az Európai Bizottság elnöke is a meleg propagandába. Ursula Von Der Leyen szégyennek nevezte a magyar gyermekvédelmi jogszabályt, amit több liberális politikus megtévesztően LMBTQ-ellenes törvényként emleget. A Bizottság elnöke elmondta, hogy az ügyben figyelmeztető levelet fognak küldeni a magyar kormánynak, egyúttal alaposan meg fogják vizsgálni az új jogszabályt és minden rendelkezésre álló jogi eszközt használni fognak annak érdekében, hogy garantálják az uniós állampolgárok jogait.

  • Jogi eljárás indulhat Magyarországgal szemben a pedofilellenes törvény miatt

 

ELFOGULT POLITIKAI VÉLEMÉNY MAGYARORSZÁG ELLEN

Szégyenletes az Európai Bizottság elnökének közleménye, mert valótlan állításokra épül - hangsúlyozza Orbán Viktor. A miniszterelnök emlékeztet: a nemrég elfogadott magyar törvénytervezet védi a gyermekek jogait, garantálja a szülők jogait, és nem vonatkozik a 18 éven felüliek szexuális orientációval kapcsolatos jogaira, így semmilyen diszkriminatív elemet nem tartalmaz. A kormányfő szerint Ursula von der Leyen elfogulatlan vizsgálat nélkül tesz közzé elfogult, politikai véleményt.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!