2022. 11. 26. Szombat Virág napja
Jelenleg a TV-ben:

2x2 néha öt

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Külföld

Irak újra elindítja a hadműveleteket az Iszlám Állam ellen

Az iraki hadsereg újra elindítja a hadműveleteket az Iszlám Állam terrorszervezet ellen - jelentették be csütörtökön Bagdadban. Az Egyesült Államok vezette nemzetközi koalícióval közös harcot azután függesztették fel, hogy az amerikaiak január 3-án a bagdadi nemzetközi repülőtér közelében likvidálták Kászim Szulejmánit, az iráni Forradalmi Gárda Kudsz nevű elitegységének parancsnokát.

  • Irak újra elindítja a hadműveleteket az Iszlám Állam ellen

"Látván a terrorista bandák tevékenységének folytatódását, és annak érdekében, hogy kihasználjuk az addig hátralévő időt is, amíg a koalíció és Irak kapcsolatát új alapokra helyezik, a hadsereg újra közös akciókat indít az Iszlám Állam ellen, amennyire ezt lehetővé teszik az erőink" - közölte a hadsereg parancsnoksága egy nyilatkozatban.

Az iraki fegyveres erők főparancsnoka, Ádil Abdel Mahdi miniszterelnök szerint az iraki csapatoknak légi támogatást fog adni a nemzetközi koalíció.

A kapcsolatok új alapjai akkor jönnek létre, amikor egy új együttműködési megállapodásban garantálják Irak szuverenitását a szárazföldön és a levegőben - emlékeztet a közlemény.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!