2023. 01. 28. Szombat Károly, Karola napja
Jelenleg a TV-ben:

41. AGROmashEXPO Kiállítás - Szabad Föld - A magyar vidék la

Következik:

Híradó 12:00

Külföld

Interjú közben próbáltak kirabolni egy nőt

Tévéinterjú közben próbáltak kirabolni egy brazil nőt, aki éppen a rossz közbiztonságról beszélt a riporternek.

A riói asszonyt az egyik népszerű hírműsor stábja faggatta az egyre nagyobb mértékű bűnözéssel kapcsolatban, amikor egy fiatal rabló megragadta a nyakláncát, és megpróbálta letépni róla. Az ékszert végül nem sikerült megszereznie, az őt üldözőbe vevő riporter elől viszont meg tudott szökni. A riportot készítő televízió kamerája egyébként több olyan esetet is rögzített, amikor a többnyire fiatalkorú bűnözők fényes nappal raboltak ki járókelőket. A brazíliai labdarúgó-világbajnokság hatvan nap múlva kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!