2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Bayer show 13:00

Külföld

Így ünnepelték Salvini győzelmét

Nem emelt vádat a bíróság Matteo Salvini ellen a Gregoretti hadihajó ügyében. Az ügyészség indoklása szerint a politikus belügyminiszteri kötelességének tett eleget, és hazája védelmében járt el. A Liga elnöke úgy reagált: döntéshozóként a jövőben is ugyanúgy cselekedne, mint 2019-ben. Salvini hozzátette: példa nélküli, hogy baloldali pártok citáljanak bíróság elé egy politikust.

  • Így ünnepelték Salvini győzelmét

A józan ész diadalának nevezte közösségi oldalán Hidvéghi Balázs, hogy megbukott a Matteo Salvini elleni per. A Fidesz európai parlamenti képviselője azt írta: jól mutatja Nyugat-Európa lelkiállapotát, hogy a civil szervezetek nem az embercsempészeket, hanem a Liga elnökét rángatták bíróság elé.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Zsuzsi asztala: Kecskelak Szentistvánbaksáron + videó

Zsuzsi asztala: Kecskelak Szentistvánbaksáron + videó

A Zsuzsi asztala legújabb adásában a műsorvezető, György-Horváth Zsuzsi Szentistvánbaksára látogat el a Vizi családhoz. Megnézheti mi a kecskék egyik kedvenc eledele, ennek begyűjtésében is komoly szerepet vállal.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!