2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Külföld

Holtan találták a belga virológus meggyilkolásával fenyegetőző katonát

Holtan találták azt a katonát, aki halálosan megfenyegette a járványvédekezést vezető belga virológust. Jürgen Conings vélhetően önkezével vetett véget életének. Holttestére egy vadász bukkant az ország észak-keleti részén egy erdőben. Mellette lőfegyvert, baltát, zsebkést és lőszert találtak a hatóságok. A belga sajtó szerint a férfi halálát a fejét ért lőtt seb okozta. Az öngyilkosság elkövetését azonban további vizsgálatoknak kell igazolniuk. A szélsőjobboldali elveket valló Conings megtalálására május 17-én indult hajóvadászat, de 5 hét alatt sem sikerült nyomára bukkanni.

  • Holtan találták a belga virológus meggyilkolásával fenyegetőző katonát

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Csak a háborús kényszer miatt adja vissza Kijev a kárpátaljai magyarok jogait?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!