2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 07:00

Külföld

Hivatalosan megjelent a koronavírus Észak-Koreában

Észak-Korea hivatalosan megerősítette a koronavírus megjelenését az országban - derült ki az állami hírügynökség jelentéséből. A fővárosban élők vizsgálata kimutatta, hogy többen az omikron változattal fertőződtek meg, azonban pontos adatokat nem közöltek. A kormányzó Koreai Munkapárt elrendelte a legmagasabb járványügyi vészhelyzeti szintet és szigorú ellenőrzés és irányítás alatt megkezdték az ország általános járványmegelőzési munkáját. Észak-Korea korábban nem jelentett fertőzést. Kim Dzsongun felszólította a tisztviselőket, hogy birkózzanak meg az általa váratlan válságnak nevezett vírussal.

  • Hivatalosan megjelent a koronavírus Észak-Koreában

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!