2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Külföld

Hét éve zárult le a 2015-ös franciaországi gyilkosságsorozat és túszdráma

Hét éve lőtték agyon azt a testvérpárt a francia rendőrök, akik 12 embert öltek meg Párizsban és annak környékén.

  • Hét éve zárult le a 2015-ös franciaországi gyilkosságsorozat és túszdráma

Az algér származású dzsihadisták 9 embert mészároltak le a Charlie Hebdo szatirikus lap szerkesztőségében, majd további 3 embert gyilkoltak meg. Az al-Kaida fegyvereseit egy nyomda épületénél lőtték le. Ezzel egy időben likvidálták azt a terroristát is, aki előbb megölt egy rendőrnőt, majd egy kóser boltban túszul ejtett 19 embert. 4-et közülük a helyszínen meggyilkolt. A mali származású férfi az Iszlám Állam tagja volt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!