2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Vezércikk 04:20

Külföld

Hazamegy a Németországban szolgáló amerikai katonák negyede

Donald Trump elrendelte 9500 amerikai katona kivonását Németországból. Az amerikai elnök azzal indokolta döntését, hogy Berlin nem teljesíti a NATO-tagsággal járó kötelességét, amely a GDP 2 százalékában szabja meg a védelmi kiadások minimumát. Trump a Fehér Házban azt is bejelentette, hogy az amerikai katonák németországi állomásoztatása "rengeteg pénzébe" kerül hazájának, miközben Németország tisztességtelen kereskedelmi praktikákkal él amerikai riválisaival szemben. Az elnök korábban már célzott rá, hogy büntetővámot vet ki az Európában gyártott gépkocsikra. A lépés főleg a német gyártókat, közvetve pedig a magyar autógyártást fenyegeti.

  • Hazamegy a Németországban szolgáló amerikai katonák negyede

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!