2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Hatalmas tömeg búcsúztatta az ultraortodox vallási vezetőt

Félmilliós tömeg gyűlt össze az ultraortodox vallási vezető temetésére Izraelben Hájim Kanyevszki rendkívüli hírnévre tett szert a vallási jog körében meghozott döntéseivel - 10 éve például kijelentette, hogy rabbi engedélye nélkül tilos okos-telefont vásárolni. Kanyevszki rabbi 94 éves korában hunyt el, 1928-ban Lengyelországban született, kisgyermekként költözött családjával az akkori Palesztinába. A rabbi temetésén számos vezető izraeli politikus is részt vett, világszerte gyászolják a vallási vezetőt.

  • Hatalmas tömeg búcsúztatta az ultraortodox vallási vezetőt

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!