2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 17:25

Külföld

Hamut és füstöt okádott az Etna

Ismét kitört Szicílián az Etna. Az olaszországi sziget északkeleti részén fekvő vulkán kráteréből nagy mennyiségű hamut és füstöt lövellt ki. Sérültekről és károkról nem érkezett hír. A tűzhányó közelében fekvő reptér légiforgalmát sem kellett korlátozni.

Az Etna többéves szunnyadás után az év eleje óta ismét aktív. Február 16-a óta több mint 50-szer tört ki. A tűzhányó 3330 méter magasságával Európa legmagasabb vulkánja. Kitörései rendkívül látványosak, ugyanakkor nem jelentenek veszélyt a helyiekre. Az Etna utolsó nagy kitörése 1992 -ben volt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!