2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Külföld

Halálos kimenetelű lövöldözés volt Németországban

A német rendőrség egy különleges csoportja letartóztatott egy férfit szombat éjszaka a Stuttgarthoz közeli Aspergben előző éjjel lezajlott lövöldözéssel kapcsolatban, amelyben életét vesztette egy 18 éves fiatal, egy másik, azonos korú pedig súlyosan megsebesült.

  • Halálos kimenetelű lövöldözés volt Németországban

Az aspergi rendőrség szóvivője a folyamatban lévő nyomozásra hivatkozva nem kívánt nyilatkozni a lakásában letartóztatott személyről. Annyit mondott csupán, hogy szombat hajnalban, nem sokkal hajnali egy óra előtt dördültek el a lövések egy parkolóban, ennek során egy 18 éves fiatal meghalt, egy vele egyidős személyt pedig súlyos sebesüléseket szenvedett. A szóvivő szerint a környéken élők értesítették a rendőrséget.

Asperg körülbelül 20 kilométerre van Stuttgarttól. Az elmúlt hetekben Baden-Württemberg állam fővárosának környékén többször előfordult, hogy emberekre lőttek. A rendőrség egyebek között azt vizsgálja, hogy van-e összefüggés az aspergi bűncselekmény és a régióban lezajlott más lövöldözések között.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!