2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Hadházy úgy látja, a kormány berezelt

Hír TV

2018. június 22., péntek 14:49, frissítve: péntek 16:25

Terelésnek tartja Hadházy Ákos, hogy a közbeszerzési hatóság kizárta az kommunikációs tenderekből Csetényi Csaba és Kuna Tibor vállalkozásait.

Csütörtökön jelent meg, hogy a kormányzati propaganda új üdvöskéje, Balásy Gyula vihet mindent az állami kommunikációban, miután a másik két szereplő szeptemberig nem részesülhet a Kommunikációs Hivatal keretszerződésében foglalt munkákból.

A volt LMP-s politikus Peron című műsorunkban úgy fogalmazott, hogy szerinte a kormány megijedt az uniós pénzcsap elzárásától.

„Ez egy nagyon fontos hír. Azt mutatja, hogy a kormány be van rezelve, nem tudok más szót, vagy meg van ijedve, hogy ezek a pénzek leállnak, és kénytelen volt visszavenni a Csetényitől, Rogán szomszédjától megbízásokat, egészen egyszerűen azért, mert az EU előtt tényleg ott van rengeteg példa, hogy hogyan csalják el a közbeszerzéseket. Most próbál egy picit mutatni az EU-nak, hogy igen igen, mi jófiúk vagyunk és a szabálytalanságok miatt mi visszavesszük még az én szomszédomtól is a megbízást” – fogalmazott a politikus.

Tekintse meg a teljes beszélgetést:

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!