2022. 08. 15. Hétfő Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Külföld

Háború Ukrajnában - Zelenszkij „húzza a tigris farkát” és már nem tudja elengedni

Az adás első felében Árendás Péter ismertette az orosz-ukrán háború legújabb híreit és Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő volt a vendégünk. Skype-on kapcsoltuk Bor Olivért, a Biztributor kommunikációs igazgatóját.

  • Háború Ukrajnában - Zelenszkij „húzza a tigris farkát” és már nem tudja elengedni

Nem tudja kezelni a nyugati fegyvereket az ukrán katonák többsége

Hiába kap a Nyugattól fegyvereket az ukrán hadsereg, azoknak a kezelését meg is kell tanulni. Erre hívta fel a figyelmet a Nézőpont Intézet biztonságpolitikai szakértője. Georg Spöttle hozzátette, időbe telik, mire elsajátítják a tudást a katonák, az idő pedig az oroszoknak dolgozik.

Teljes adás:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - 10 éves az Erzsébet-tábor

Radar - 10 éves az Erzsébet-tábor

10 éves az Erzsébet-tábor. Ebből az alkalomból Novák Katalin, köztársasági elnök is ellátogatott Zánkára, ahol egy időkapszulát helyezett el a gyerekekkel és a szervezőkkel közösen.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!