2023. 01. 28. Szombat Károly, Karola napja
Jelenleg a TV-ben:

41. AGROmashEXPO Kiállítás - Szabad Föld - A magyar vidék la

Következik:

Híradó 12:00

Külföld

Háború Ukrajnában - Nógrádi György: Az ukránok sem akarnak meghalni

Az Egyesült Államok szerint Oroszország nem akar atomfegyvert bevetni, azonban a Fehér Ház közölte, komolyan vesznek minden hasonló fenyegetést. Lukasenka belarusz elnök eközben provokációval vádolja Ukrajnát, Minszk vezetője szerint az ukránok határmenti építkezései egyértelmű provokációk Fehéroroszország irányába. Mai műsorunk vendégei Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő és ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász voltak. Skype-on Dunda György kárpátaljai tudósítót kapcsoltuk.

  • Háború Ukrajnában - Nógrádi György: Az ukránok sem akarnak meghalni

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!