2022. 08. 12. Péntek Klára napja
Jelenleg a TV-ben:

Musis et Virtutibus - Múzsák és erények

Következik:

Vezércikk 03:00

Külföld

Háború Ukrajnában - Ebben a háborúban periférikus Európa szerepe

Háború Ukrajnában című műsorunk első felében vendégünk volt Árendás Péter és Nógrádi György. Később pedig érkezett hozzánk Sipos Sándor és Skype-on kapcsoltuk Billwachs Tibort.

  • Háború Ukrajnában - Ebben a háborúban periférikus Európa szerepe

Egyre több ország sorakozik fel Oroszország mögé, miközben az Egyesült Államok igyekszik megtartani hegemón szerepét a világban - közölte Nógrádi György. A biztonságpolitikai szakértő hozzátette, a kelet és nyugat közötti ellentét nyomán kialakult élelmiszerválság hatalmas migrációs hullámot idéz elő.

Drasztiksuan megugrott az acél ára

Először a koronavírus-járvány miatt, majd az ukrán-orosz háború következtében drágult tovább az acél világpiaci ára. Erre hívta fel a figyelmet Sipos Sándor. A vegyipari technológiák szakértője szerint kizárt, hogy a vasalapú ötvözet ára csökkenni fog, ami minden gazdasági szegmensre negatív hatással lesz.

Problémát okozhat a gáztározók feltöltése

Kulcsfontosságú, hogy a nyár folyamán föltöltsék Európában a földgáztározókat - ezt mondta Billwachs Tibor Háború Ukrajna című műsorunkban. A pénzügyi szakértő hozzátette, e tekintetben Magyarország jól áll, számos uniós tagállam azonban nehézségekkel küszködik.

Teljes adás:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!