2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Szélesvásznú történelem - A kenguru 17:30

Külföld

Háború Ukrajnában - Anesty International: Ukrajna háborús bűnt követett el

Az adás elején Árendás Péter ismertette a orosz-ukrán háború legfontosabb történéseit. Később pedig Skype-on kapcsoltuk Bendarzsevszkij Antont, Hortay Olivért és Dunda Györgyöt.

  • Háború Ukrajnában - Anesty International: Ukrajna háborús bűnt követett el

Emberi jogokat sértett és háborús bűnt követett el Ukrajna azzal, hogy mintegy élő pajzsnak használta a lakosságot - jelentette az Amnesty International. Kijev máris tagad, az ukránok szerint Oroszország akarja lejáratni őket a Nyugat előtt.

Teljes adás: 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!