2022. 11. 27. Vasárnap Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:10

Külföld

Gyorsan terjedő új variáns jelent meg a Dél-afrikai Köztársaságban

Izrael azonnali hatállyal vörös listára helyezte és utazási tilalmat rendelt el több afrikai országgal szemben a koronavírus új variánsa miatt. Külföldiek ezekből az országokból nem utazhatnak be, az érintett térségekből érkező izraeli állampolgároknak pedig kéthetes karanténkötelezettséget írnak elő. Az új vírusvariánst a Dél-afrikai Köztársaságban fedezték fel, szakértők szerint a változat több mint harminc mutációval rendelkezik, ami miatt korábbi verzióknál jóval gyorsabban terjed, és könnyebben kikerüli a szervezet immunválaszát.

  • Gyorsan terjedő új variáns jelent meg a Dél-afrikai Köztársaságban

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!