2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Vetítő 11:00

Külföld

Gyorsan terjedő új variáns jelent meg a Dél-afrikai Köztársaságban

Izrael azonnali hatállyal vörös listára helyezte és utazási tilalmat rendelt el több afrikai országgal szemben a koronavírus új variánsa miatt. Külföldiek ezekből az országokból nem utazhatnak be, az érintett térségekből érkező izraeli állampolgároknak pedig kéthetes karanténkötelezettséget írnak elő. Az új vírusvariánst a Dél-afrikai Köztársaságban fedezték fel, szakértők szerint a változat több mint harminc mutációval rendelkezik, ami miatt korábbi verzióknál jóval gyorsabban terjed, és könnyebben kikerüli a szervezet immunválaszát.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!