2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Külföld

Gyermekek és várandós nők meggyilkolására biztatta a hívőket egy pakisztáni imám + videó

Gyermekek és várandós nők meggyilkolására biztatta a hívőket egy pakisztáni imám Bolognában. A Lega szenátora szerint túl sok olyan ember van Európában, akinek nincs joga itt lenni.

  • Gyermekek és várandós nők meggyilkolására biztatta a hívőket egy pakisztáni imám + videó

Orbán Viktor - miniszterelnök: "Soros György bírósága hozta meg ezt az ítéletet."

Ezt mondta a miniszterelnök a hazánkat rekordösszegű bírsággal sújtó Európai Bírósági ítéletről. Orbán Viktor szerint Magyarország azért kapott ekkora bírságot, mert nem hajlandó végrehajtani a Soros-tervet, migránsok millióinak betelepítését

Miközben az Unió erőszakkal telepítene illegális bevándorlókat Magyarországra, addig Olaszországban már a sokadik szélsőséges imám buzdítja dzsihádra az embereket. A Bolognában élő pakisztáni férfi arra szólította fel a híveket, hogy öljék meg azokat várandós nőket és gyerekeket akik Izraellel szimpatizálnak. Így Allah nem fog szégyenkezni miattuk.

Alessandro Morelli, képviselő, Lega: "Az illegális bevándorlás sok olyan embert hoz ide, akiknek nincs joguk Olaszországban és Európában tartózkodni... Az előző baloldali kormányok egy olyan svéd, belga és francia integrációs sémát vettek át ami működőképtelen. Ez ma olyan városrészek esetében mutatkozik meg, amelyeket szó szerint bevándorlók szálltak meg, akik pontosan ugyanazt a modellt hozták, ami a saját országukban volt és egyre agresszívabbak amikor a mi nyugati értékeinket kérjük számon rajtuk." - Magyarázta a szenátor.

Az olasz G7 elnökség heti ülésén Giorgia Meloni arról is beszélt, hogy az afrikai államokat segíteni kell abban, hogy a saját forrásaikból tudjanak növekedni hiszen Európa jövője Afrikától is függ. Az illegális bevándorlást azonban meg kell állítani.

Giorgia Meloni, miniszterelnök, Olaszország: "Afrikával kapcsolatos az egyik alapvető kérdés, amelyet Olaszország a G7 soros elnöksége középpontjába helyezett. Ez pedig a migráció kérdése. Amiben egyre aggasztóbb szerepet játszanak az emberkereskedők, akik hasznot húznak az emberek kétségbeeséséből." -Mondta Meloni.

Olaszország jelenleg Albániában épít fel olyan központokat, ahová az illegálisan érkezők egy részét szállítják majd augusztustól. Giorgia Meloni szerint ez elrettentő példa lehet azok számára, akik mindenáron Európába akarnak eljutni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Az Európai Néppárthoz csatlakozhatnak Magyar Péterék + videó

Az Európai Néppárthoz csatlakozhatnak Magyar Péterék + videó

Ma kiderülhet, hogy Magyar Péterék csatlakoznak-e az Európai Néppárthoz. A politikus emellett azt is bejelentheti, hogy végül felveszi-e az EP mandátumát. Bár korábban többször hangoztatta, hogy nem megy ki az Európai Parlamentbe, de végül ezt megszavaztatta követőivel.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!