2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Zsuzsi asztala 11:00

Külföld

Forradalmi hangulat Brüsszelben

Rendkívül súlyos zavargásokba torkollt a járványügyi korlátozások elleni demonstráció Brüsszelben. A belga főváros központjában a tüntetők tüzeket gyújtottak, kirakatokat törtek be, randalíroztak és autókat, köztük rendőrségi járműveket rongáltak meg. Az uniós intézményeknek is helyet adó kerületben a hatóságok könnygázzal és vízágyúval próbálták feloszlatni a feldühödött tömeget. Az incidensek során többen megsérültek. A kezdetben békés tiltakozó akción az oltás, a maszk-viselés és a védettségi igazolványok ellen emelték fel szavukat a tüntetők.

  • Forradalmi hangulat Brüsszelben

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!