2021. 12. 09. Csütörtök Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 09:00

Külföld

Folytatódnak az összecsapások Szomáliában

Legkevesebb 120 ember halt meg és 600 ember megsebesült az elmúlt három napon a szomáliai harcokban. Az ország középső részén fekvő Guriel városnál a szövetségi erők és a helyi fegyveres csoport tagjai csaptak össze egymással, a harcok három nappal ezelőtt a város rendőrörsénél kezdődtek, azóta a Galmudug államban található Guriel kétszer is gazdát cserélt a szemben álló felek között. Az ENSZ közleménye szerint az összecsapások miatt legalább 100 embernek kellett elmenekülnie otthonából. A félkatonai szervezet október elején foglalták el Gurielt, azt állítva, hogy a kormányerők nem tudják ellensúlyozni a terrorcsoportok offenzíváját, ezért közbe kellett lépniük.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Közlekedésbiztonsági tanösvény Miskolcon

Az állatkert lehetőséget biztosít a növény és állatvilág megismeréséhez, ugyanakkor a kialakított közlekedési útvonal lehetővé teszi a közlekedés szabályainak megismerését.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!