2022. 08. 12. Péntek Klára napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Musis et Virtutibus - Múzsák és erények 02:00

Külföld

Folytatódik a harc a kelet-ukrajnai Liszicsanszkért

Folytatódik a harc a kelet-ukrajnai Liszicsanszkért. Kijevi források szerint a várost folyamatosan lövik az oroszok.

  • Folytatódik a harc a kelet-ukrajnai Liszicsanszkért

A megszálló erők elsősorban a település déli és délnyugati részére mérnek csapásokat. A Föderáció a limani régióban is fokozta a harci műveleteket. Ágyúkkal lőtték Sziverszk városát. Az ukrán katonai vezetés közben arról számolt be, hogy foszforbombákkal támadták orosz vadászgépek az ország délnyugati részén található Kígyó szigetet. Moszkva csütörtökön jelentette be, hogy kivonta csapatait a fekete-tengeri szigetről, de Kijev szerint az oroszok saját kijelentésükhöz sem tartják magukat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!