2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Fokozódik a feszültség Izrael és az Iszlám Dzsihád között

Mintegy 80 rakétát lőttek ki a gázai övezetből Izrael felé. A lövedékeket az Iszlám Dzsihád indította, amelyeknek több mint felét hatástalanította a nagyvárosok köré telepített Vaskupola légvédelmi rendszer. Nem sokkal az után, hogy egy izraeli rakéta-támadás során meghalt az Iszlám Dzsihád vezetője, megszólaltak a légvédelmi rakéták Tel-Aviv és a Gázai övezet környékén. Izrael mozgósítani kezdte tartalékos erőit. Az Izrael, az Európai Unió és az Egyesült Államok által terrorszervezetnek minősített iszlamista csoport pedig felszólította tagjait, hogy Ciszjordánia területéről is lőjenek az izraeliekre.

  • Fokozódik a feszültség Izrael és az Iszlám Dzsihád között

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Újabb megszorítások Németországban

Újabb megszorítások Németországban

Ősztől nem fűtetők 19 fokos hőmérséklet fölé a németországi középületek. A berlini kormány legújabb megszorító intézkedésével a cél ismét a spórolás.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!