2022. 08. 16. Kedd Ábrahám napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Külföld

Felgyorsult a járvány terjedése Izraelben

Felgyorsult a koronavírus terjedése Izraelben, és itt is megjelent a vírus delta változata. A zsidó államban két egymást követő napon is több mint száz új vírushordozót azonosítottak. A fertőzési együttható is nőtt, ami azt jelenti, hogy minden száz beteg átlagosan 155 embernek adja át a kórt. Az ország miniszterelnöke arra kérte az állampolgárokat, hogy ne utazzanak külföldre, és térjenek vissza a maszkviseléshez zárt térben is. A külföldről hazatérők ezután csak negatív PCR-teszttel léphetnek be az országba, más esetben két hetes karanténra kötelezik őket.

  • Felgyorsult a járvány terjedése Izraelben

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!