2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Kémek a porfészekben - Rimmer Gábor története

Következik:

Híradó 12:00

Külföld

Fel kell számolni a migráció kiváltó okait

Támogatnia kell az Európai Uniónak a migráció kiváltó okainak felszámolásában Afrikát - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter Ruandában. Szijjártó Péter kiemelte, Brüsszelnek komoly szerepe van abban, hogy elősegítse a fekete kontinens országait abban, hogy javuljanak az életkörülmények, és az emberek ne akarják tömegével elhagyni otthonukat. A tárcavezető hozzátette, a magyar kormány álláspontja világos, a segítséget kell odavinni, ahol arra szükség van, nem pedig a bajt idehozni. A politikus beszélt a járvány hatásairól is. Azt mondta, minél több kárt okoz a vírus Afrikában, annál több bevándorló indul Európába.

  • Fel kell számolni a migráció kiváltó okait

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Kína és Thaiföld közös hadgyakorlatot tart

Kína és Thaiföld közös hadgyakorlatot tart

Kína egyre szélesebb körű katonai tevékenysége az ázsiai-csendes-óceáni térségben az elmúlt időszakban növekvő aggodalmat keltett az Egyesült Államokban és szövetségeseiben.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!