2021. 12. 09. Csütörtök Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 09:00

Külföld

Fel kell számolni a migráció kiváltó okait

Támogatnia kell az Európai Uniónak a migráció kiváltó okainak felszámolásában Afrikát - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter Ruandában. Szijjártó Péter kiemelte, Brüsszelnek komoly szerepe van abban, hogy elősegítse a fekete kontinens országait abban, hogy javuljanak az életkörülmények, és az emberek ne akarják tömegével elhagyni otthonukat. A tárcavezető hozzátette, a magyar kormány álláspontja világos, a segítséget kell odavinni, ahol arra szükség van, nem pedig a bajt idehozni. A politikus beszélt a járvány hatásairól is. Azt mondta, minél több kárt okoz a vírus Afrikában, annál több bevándorló indul Európába.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Közlekedésbiztonsági tanösvény Miskolcon

Az állatkert lehetőséget biztosít a növény és állatvilág megismeréséhez, ugyanakkor a kialakított közlekedési útvonal lehetővé teszi a közlekedés szabályainak megismerését.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!