2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Sissi zsiráfjától a biodómig 03:00

Külföld

Fegyverként használnak gyerekeket a migránsok a görög határnál

Verik és megijesztik a gyerekeiket a migránsok a görög-török határnál, hogy síró képek készüljenek róluk. A jelenetet egy német újságíró rögzítette és tette közzé Twitter oldalán. Kommentjében azt írta: így ríkatják meg a gyerekeket, hogy szánalmat keltsenek az emberekben. A felvételen több, néhány éves, járni is alig tudó gyerek látszik, egyiküket a füstbe tartják, miközben egy nő megmutatja neki, hogyan kell sírni. Mikor már felkészítették őket, elfutnak velük, feltehetően a sajtó munkatársaihoz, hogy megható képek készülhessenek róluk.

  • Fegyverként használnak gyerekeket a migránsok a görög határnál

Gyerekeket korábban is használtak eszközként az unió területére bejutni akaró migránsok, például 2015 szeptemberében, amikor a magyar határt ostromolták meg Röszkénél.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!