2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Külföld

Érdekes felvétel került elő a fiatal Putyinról (videó)

Előkerült egy videó a fiatalkori pingpongozó Putyinról.

  • Érdekes felvétel került elő a fiatal Putyinról (videó)

Érdekes videófelvétel került napvilágra, amin a különös frizurát viselő, fiatal Vlagyimir Putyin látható. A felvételek az egyik finnországi látogatásakor készülhettek a 90-es években - tudta meg a Mandiner.

A videó egy május elsejei ünnepnapon készült, nem sokkal azután, hogy az akkoriban 40 év körüli Putyin Anatolij Szobcsak, Szentpétervár akkori polgármesterének tanácsadója lett.

A felvételeket Az YLE finn műsorszolgáltató egy névtelen forrástól szerezte meg.

Az amatőr kamerával készült videón az látható, hogy Putyin és Szobcsak asztaliteniszezik a polgármester testőrei ellen, majd a társaság később horgászni megy.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!