2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Külföld

Morawieczki: Lengyelország az EU tagja marad, nem veti el a jogállamiságot

Se a pénzügyi zsarolás, sem a kényszerítés nem megengedett. Egy demokrácia nem így működik§ - jelentette ki Mateusz Morawieczki a Lengyel jogállamiságról tartott európai parlamenti plenáris ülésen. A baloldali, liberális és zöldpárti EP-képviselők vehemensen támadták a lengyel kormányt. Szerintük Varsó megsértette az Európai Unió alapelveit, ezért Lengyelországot meg kell büntetni. A lengyel kormányfő rámutatott: a jogállamiság nem azt jelenti, hogy másokra jogtalanul ráerőlteti valaki a döntéseit. Kiemelte azt is, hogy Brüsszelnek nem kellene túllépnie a hatáskörét.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Kitiltják az oltatlanokat

Észak-Rajna Vesztfália tartomány legnagyobb városában, Kölnben van tudósítónk, Zöldhegyi Katalin.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!