2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Kormányinfó

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

Ellenjavaslaton dolgozik négy EU-tagállam az 500 milliárd eurós alap helyett

Ellenjavaslaton dolgozik az osztrák, dán, holland és svéd kormány is, az 500 milliárd eurós, uniós helyreállítási alappal szemben - nyilatkozta az osztrák kancellár. Sebastian Kurz elmondta: az ő tervezetük nem tartalmaz közös hitelfelvételt,mert szerintük EU-szintű adósság nélkül is lehetséges az európai gazdaság élénkítése. Számos elemző szerint az éles tiltakozás a korábban bemutatott francia-német javaslat felvizezését vetíti előre, ugyanis a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak enyhítését célzó alap felállításához, a tagállamok kormányainak egyhangú döntésére van szükség.

  • Ellenjavaslaton dolgozik négy EU-tagállam az 500 milliárd eurós alap helyett

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Élő közvetítés a Kormányinfóról + videó

Élő közvetítés a Kormányinfóról + videó

Mit, miért tesz a kormány? – címmel tartják meg a legújabb Kormányinfót, amit szokásunkhoz híven élőben közvetítünk televíziónkban, Facebook-oldalunkon és itt a honlapon is ebben a folyamatosan frissülő cikkben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!