2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Külföld

Elképesztő: TGV-vonat orrában rejtőztek el a migránsok + videó

Illegális és egyáltalán nem biztonságos utat választott néhány migráns, hogy bejusson Olaszországból Franciaországba – számolt be róla a Magyar Nemzet.

  • Elképesztő: TGV-vonat orrában rejtőztek el a migránsok + videó

Az illegális bevándorlók egy TGV-vonat (Train à Grande Vitesse, nagysebességű vonat) orrában próbáltak meg elbújni, annak érdekében, hogy észrevétlenül és illegálisan tudják átlépni az olasz–francia határt.

Ezek a vonatok akár 250 km/óra sebességgel is képesek haladni, ez pedig kifejezetten veszélyessé teszi az illegális bevándorlók tervét.

A videó ITT tekinthető meg.

Franciaországban amúgy is hatalmas gond az illegális bevándorlás, amit most már a franciák a saját bőrükön is tapasztalnak. Nem véletlen, hogy egy friss közvéleménykutatás eredményei szerint már kétharmaduk sokallja az Európán kívülről az országba érkező bevándorlók számát.

Borítókép: Nagysebességű vonat (Forrás: Wikipedia)

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!